Garancia és Jótállás

A vásárlástól való elállás a webshopokban általában csak 14 nap szokott lenni, de mivel mi nagyon bízunk termékeinkben és fontos számunkra elégedettséged, ezért 30 napig visszaküldheted a terméket, ha nem tetszik.

Kérlek a terméket a visszaküldésig eredeti állapotában őrizd meg, mert ha szakadt, elhasznált terméket küldesz vissza, akkor sajnos le kell vonnunk az értékéből és kevesebbet fizetünk vissza.Ebben köszönjük a megértésedet!

Ha el szeretnél állni a vásárlástól és visszaküldenéd a terméket, kérlek írj nekünk emailt az info@szeretlekanya.hu címre és válaszban leírjuk a visszaküldéssel kapcsolatos információkat.

  • Gyors szállítás📦

    Többé nem kell aggódnod, hogy mikor érkezik meg a csomagod, mert mi gyorsan és megbízhatóan szállítjuk a terméket. Így időben megérkezik a fontos alkalmakra, és örömötöket lelhetitek benne!

  • 30 napos visszaküldési lehetőség❤️

    Nálunk a vásárlók elégedettsége az elsődleges fontosságú, ezért biztosítjuk a 30 napos visszaküldési garanciát. Ha valamiért nem tetszik a nyaklánc, ne aggódj, egyszerűen küldd vissza, és mi visszatérítjük az árát.

  • Tökéletes ajándék🎁

    Ha szeretnél valami igazán különleges ajándékot adni az anyukádnak, akkor ez a nyaklánc biztosan elnyeri majd a tetszését. Tapasztald meg azt az örömöt, hogy ezt a különleges ajándékot adhatod valakinek, akit szeretsz!